Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Digiturk'te Oscar şöleni

Geçtiğimiz günlerde Digiturk'ün Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Kalkan ve Digiturk İçerik Genel Müdürü Yardımcısı Esra Özaral Altop ile görüşme fırsatım oldu. Kalkan ve Altop, hem Moviemax Oscar HD kanalından canlı yayınlayacakları Oscar töreninden, hem de 'Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde' uygulamasından bahsettiler.
88. Oscar Töreni, bu yıl yine Digiturk üyelerine açık olarak canlı yayınla Digiturk 1 No'lu kanaldan yayın yapan Moviemax Oscars HD'den ve Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulaması üzerinden izlenebilecek.
Töreni Digiturk internet sitesi www.digiturk. com.tr üzerinden de takip edebilirsiniz. Türkiye saati ile 28 Şubat'ı 29 Şubat'a bağlayan gece sahiplerini bulacak Oscar Ödülleri öncesinde; Kırmızı Halı geçişi, usta isimlerin sunum ve yorumlarının yer alacağı Oscar gecesine özel stüdyo programı başlayacak. Bu özel yayının sunuculuğunu Yekta Kopan ile Ceyda Düvenci üstlenecek. Bu özel yayında; sinema eleştirmenleri Mehmet Açar ve Melis Behlil Oscar Ödül Töreni'ni ve ödül alan yapımları yorumlayacak.
Oscar Kırmızı Halı geçişi, dünya moda sektörünün yarış alanı adeta. En ünlü markalar, en ünlü yıldızlara en iddialı kıyafetleri giydirip kırmızı halıda yürütecekler.
Kırmızı halı yorumlarını da moda editörü ve stil danışmanı Ceylan Atınç ile modacı Tuvana Büyükçınar'dan alacağız. Oscar Töreni yayınının her zamanki gibi özel konukları da olacakmış. Şu an için kesinleşen isimler; Hazal Kaya, Mert Fırat, Ezgi Mola ve Serhan Keskin. Oscar töreninin tekrarının, 29 Şubat Pazartesi günü Moviemax Oscars HD kanalında tüm gün boyunca yayınlanacağını da not düşelim.


OSCARLI FİLMLER EKRANDA
Digiturk, Oscar heyecanını zirveye çıkarmak için bu yıl Şubat ayı boyunca yayın yapacak Moviemax Oscars HD kanalında, Oscar'a aday olmuş veya Oscar almış 163 filmi de ekrana getiriyor.
Digiturk 1 No'lu kanaldan izleyicilerle buluşan Moviemax Oscars HD'de 378 Oscar adaylığı olan ve 148 dalda Oscar kazanmış 163 filmden mutlaka izlemediğiniz ya da tekrar izlemek isteyeceğiniz yapımlar olabilir.
Digiturk'ün 'Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde' (DZDY) uygulaması, ayrı bir yazı konusu olacak nitelikte ama şu bilgiyi verelim: Bu uygulama ile dilediğin zaman, dilediğin yerde internet üzerinden sadece Digiturk kanallarından değil; zengin dizi ve sinema arşivinden de faydalanabilirsiniz.
Dünyada DVD satışları artık elektronik ortama, internete kaymış durumda.
İnsanlar Netflix, iTunes'tan film indirip elektronik ortamda saklayabiliyorlar.
Digiturk'ün DZDYe uygulaması vizyondan yeni çıkmış filmleri bile izleyiciyle buluşturmaya başlamış. Hatta uygulamanın 'Satın Al' bölümünden önceden film siparişi bile yapabiliyormuşsunuz.
Sinema meraklıları bu uygulamaya göz atsın derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA