Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kılıçdaroğlu’nun konuşma metinlerini twitter trollleri mi yazıyor?

Ensar Vakfı'nda yaşanan tecavüz olayları sonuna kadar eleştirilsin. Suçlular adalet önüne çıkarılsın, Türkiye genelinde bütün okullar ve yurtlarda çocuk istismarına karşı önlemler alınsın. Çocuklara yönelik cinsel istismarla ilgili en küçük şüphe ve bilgi değerlendirilsin.
Öğretmenler, yöneticiler, kantinciler, servis şoförleri vs.; kimden şüphe duyuluyorsa mercek altına alınsın. Çocuklar ve aileleri, cinsel istismar ve tacizler konusunda bilgilendirilsin, neler yapılması gerektiği öğretilsin.
Özel ya da resmi, tüm okul ve yurtlarda ihbar hattı kurulsun.
Kim o minicik yavrulara el uzatmışsa, en ağır şekilde cezalandırılsın.
Son dönemde her yerden çocuk kurbanların olduğu tecavüz ve taciz haberleri geliyor. Bu çocuklar hepimizin; iktidar ve muhalefet partileri çocuklara yönelik cinsel istismarı önlemek için birlikte hareket etsin.

ÜSLUP ÇİRKİN
Ancak böylesine önemli bir konuda sırf muhalefet etmek için Bakan Sema Ramazanoğlu'na çok çirkin bir ithamla hakaret edilmesini de kimse savunmasın.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önceki günkü grup toplantısında "Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor.
Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette, o da konuşmuyor" dedi.
Bakan olmasını geçtim, bir kadın için 'birilerinin önüne yatmış' demenin savunulacak bir tarafı yok. Ramazanoğlu talihsiz, eleştirilecek bir açıklama yapmış olabilir ama bunun için 'birilerinin önüne yatmış' derseniz; önce kadınları, anneleri aşağılamış olursunuz.
Türk siyaset tarihinde Meclis'te birçok kavgalar oldu, ağza alınmayacak laflar söylendi ama kimse Kılıçdaroğlu kadar çirkin, seviyesiz ifadeler kullanmadı.
Kılıçdaroğlu'nun konuşma metinlerini Twitter trollleri mi yazıyor? Bir kadına böylesine çirkin bir hakarette bulunursanız, muhalefet lideri olarak yaptığınız eleştirilerin de bir anlamı kalmaz.
Bu hakarete büyük tepki gelince Kılıçdaroğlu'nun "Cümle bana ait değil; Reza Zarrab için söylenmiş. Dolayısıyla bu cümle benim sıfırdan bulduğum bir cümle değil" demesi de enteresan. Büyük hakaret içeren bir cümleyi, direkt bir kadın için kullanıyorsun, sonra da "Cümle bana ait değil" diyorsun.
Böyle savunma mı olur? Hadi konuşma metinlerini 'troll' kafasında insanlar yazıyor; Kılıçdaroğlu'nun hiç mi kriz yönetecek danışmanı yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA