Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kuzey Koreli Atatürkçüler

Ordu'daki 23 Nisan etkinliğinde büyükler; siyah önlük giydi, temsili Atatürk törene katıldı. Antalya'da Ferhat Gedikli adlı vatandaş ise 23 Nisan resepsiyonunun değiştirilmesini protesto etti. Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na merdiven dayayıp çıkan Gedikli, başından aşağı gül yaprakları döktüğü Atatürk heykelinin gözlerini kırmızı kurdeleyle kapattı! Nedir bu Atatürk'ün Kemalistler'den çektiği? Tamam, yap protestonu ama Atatürk'ün başından aşağı gül döküp gözlerini bağlamak nedir? Ya koca koca insanların siyah önlük giymesine ne demeli?

Neden, niçin bu komiklik yapılıyor? Bir de bu tipler, muhafazakarlara; gerici, bidon kafalı diyorlar. Asıl gericilik, Atatürk'ü tabulaştırmak, bu değil mi? Yahu bu görüntüler insanı Atatürk'ten soğutur! Vallahi Atatürk, bunları görse acayip kızardı. Atatürk tarihin en büyük siyasi ve askeri liderlerinden biri; bu ülkeyi kurtardı, Cumhuriyeti kurdu, ona saygımız sonsuz ama bazı CHP'li Kemalistler, Kuzey Koreliler gibi kafayı üşütmüş durumdalar. Not: Daha önce Tekirdağ'daki bir törenin provasında küfür eden Gökhan Akyüz, temsili Atatürk görevini galiba bırakmış. Ordu'da temsili Atatürk görevini ise tiyatro sanatçısı Serdar Görel üstlenmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA