Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Canlı bombayı indiren polis

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda en çarpıcı görüntü, canlı bombanın vurulma anı ve kendisini patlatmasıydı. Bu görüntülerin aksiyon filmlerinden tek farkı gerçek olmasıydı.

GERÇEK KAHRAMAN
Dış Hatlar Geliş'te canlı bombayı etkisiz hale getiren, yaralandığının farkında bile olmadan ölümü göze alarak birçok insanın hayatını kurtaran polis Y.D., gerçek bir kahramandır.
Bu filmlere konu olacak kahramanlıkta dahi Y.D.'yi canlı bombayı neden kafasından vurmadı diye eleştirenler var. Y.D., beş-altı kez ateş etmiş, görevini yapmış ve teröristin üzerinde bomba olduğunu görünce uzaklaşıp canını zor kurtarmıştır.
Evinde çayını yudumlayıp yorum yapanlarla, klavye başında delikanlılık taslayanlar önce şu soruya yanıt versin: Ayda 3 bin lira maaşla çalışıp; elinde Kalaşnikof, vücudunda bomba olan, hem sizi, hem de onlarca insanı öldürmek için hareket eden bir caniyi durdurmak için hayatınızı riske atar mıydınız?
Ölümle burun burunayken teröristi başından vuracak kadar soğukkanlı ve becerikli misiniz?
Y.D., eli öpülesi gerçek bir kahramandır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA