Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bakımlı, atletik hafız

TRT 1'de yayınlanan 'Ramazan Sevinci' programında Kur'an-ı Kerim okuyan Mustafa Özyılmaz'ın kaşları sosyal medyada olay oldu. Programı ben de izledim;
Özyılmaz, 'Hocam bana bırak harika olacak' diyen ve cilt bakımını abartan berberinin kurbanı olmuş olabilir. Sosyal medyada Özyılmaz'la dalga geçen çok oldu. Özyılmaz'ın bakımlı, temiz olması neden bu kadar garipseniyor anlamış değilim. Özyılmaz'ı eleştirenlere sorsan hepsi insanların görünüşü, kılık kıyafetiyle yargılanmaması gerektiğine inandığını söyler, bireylerin özgürlüğünü savunurlar!

Özyılmaz'ın Instagram sayfasında aynı zamanda beden öğretmeni olduğu yazıyor.
Sporla uğraştığı için de atletik bir vücudu var. Bence Özyılmaz'ın bakımlı olması; iyi giyinmeyen, kişisel bakımına önem vermeyen bir hafız olmasından daha iyi.
Bir hafız aynı zamanda fit, yakışıklı ve bakımlı olabilir. Hep modern olmayı savunuyordunuz; alın size modern hafız, niye tepki gösteriyorsunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA