Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

20'li yaşlarımda seçim hakkım yoktu

* Siz mi TV'yi, yoksa TV'mi sizi kullanıyor?
Ben bunu hiç 'kullanmak' diye düşünmedim. Yaptığım her şeye saygı duyuyorum. Benim için dizi oyunculuğunun sinema oyunculuğundan hiç bir farkı yok. Aynı titizliği oradada göstermen gerektiğine inanıyorum. Bunun dışında hiç 'kullanmak', 'kullanılmak' gibi bir düşüncem olmadı.

* Tiyatro eğitiminiz var ama oyunculuğa başlamanız yıllar aldı. Önce Radyo, TV sunuculuğu, şov programı, talkshow, şarkıcılık derken bambaşka bir yol çizdiniz. Bu bir seçim miydi, şartlar mı bunugerektirdi?
Kariyer denen şey, seçim hakkınız olduğunda yapılır. 20'li yaşlarımda böyle bir seçim hakkım yoktu. O yüzden Allah ne verdiyse, en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Buna titizlendim ama hiç seçme hakkım yoktu. Seçme hakkıma 28 yaşında kavuştum. Son 10 yıldır buna sahibim. 'Karışık Pizza' adlı sinema filmi ile ilk başrolümü kabul ettim ve ondan sonra tamamen oyunculuğa odaklandım. 'Yılan Hikayesi', 'Beşik Kertmesi', 'Biz Size Aşık Olduk', 'Gurbet Kadını' gibi dizilerin yanısıra müzikaller ve sinema filmleri ile tamamen oyunculuk odaklı yaşamaya başladım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA