Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Leonardo Dıcaprıo

1990'larda Tom Cruise, Oscar'ı almayı kendisine ülkü olarak belirlemişti. Her ödül töreninden eli boş döndüğünde; gazetelerde kendisine ağıtlar yakılırdı. Cruise, kaderine razı olup bir aksiyon yıldızı olarak bol hasılatlı filmlerine devam ettikçe, bu görevi Leonardo DiCaprio devraldı. Akademi'nin engelli, savaş esiri gibi roller oynayan, orta karar yakışıklılıktaki oyuncuları bağrına bastığı gerçek. Ancak 'genç kızların sevgilisi' yıldızlara karşı acımasızlığı da ayrı bir gerçek. DiCaprio'nun 15 yıldır peşinden koştuğu Oscar'ı bu yıl alacağı umuduyla, oyuncunun en iyi üç performansından bahsedeyim...
1.'Inception-Başlangıç': (2010-Chris Nolan): Filmde rüyalarda gezen bir teknoloji casusunu canlandıran DiCaprio'nun, son filmi 'The Revenant'taki rolüyle heykelciğe ulaşmasına kesin gözüyle bakıyoruz.
2. ' The Aviator-Göklerin Hakimi' (2004-Martin Scorsese): DiCaprio, Robert de Niro'nun sinema kariyerini yavaşlatması sonucunda, Martin Scorsese'nin yeni yıldızı oldu. Leo bu filmde efsanevi Hollywood prodüktörü ve iş adamı 'Howard Huges'u harika bir şekilde canlandırdı.
3. 'Gangs of New York-New York Çeteleri' (2002-Martin Scorsese): DiCaprio; filmde, İrlandalı göçmenlerin lideri 'Amsterdam Vallon'u canlandırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA