Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Denizli'de beklenmedik bir sonuç çıkabilirdi!

Galatasaray Denizli deplasmanında üç puan almasına rağmen oyun bazında istenilen görüntüde değildi. Maçın ilk yarısında Arda'nın attığı gol ve Jo'nun kaçırdığı gol pozisyonu dışında Galatasaray etkili olamadı.
Bunun en önemli nedeni, oyun kurgusu yanlışlığıydı. Rijkaard Elano'ya savunmanın önünde görev veriyor ve bu oyuncunun atacağı uzun toplarla atak girişimlerinde bulunmak istiyor. Önde Jo, solda Arda, sağda ise Barış'ı görüyoruz.
Jo'ya yaklaşan oyuncu ise genç Emre Çolak'tı. Ancak verilen bu yükü kaldıramadı.
Arda ve Barış da çizgiye yapıştıkları için Jo önde tek kaldı ve Denizlispor'un kalabalık savunması içerisinde etkisiz göründü.

ANGELOV ÇOK KAÇIRDI
İlk yarının son bölümünde ise oyunda üstünlüğü olan Denizlispor'du. Özellikle Caner'in bulunduğu sol kenardan önemli atak girişimlerinde bulundular.
Eğer Angelov daha becerikli olsa ilk yarıda beraberlik golünü bulabilirlerdi.
İkinci yarıda da Denizlispor oyuna iyi başladı. Bunun sonucunda Galatasaray savunmasının hatasından beraberliği yakaladı.
Bundan sonra da Denizlispor'un önemli iki atağı vardı ki; bunlar maçın kırılma noktasıydı.
Jo ile Galatasaray öne geçtikten sonra Denizlispor tüm riskleri ele aldı ve savunmasında büyük boşluklar verdi. Bu boşluklardan Galatasaray'ın skoru artırması gerekirken; final pasları yetersizliği ve oyuncuların beceriksizlikleri yüzünden üçüncü golü bulamadı.

TAKIM OLABİLMEK
Dünkü maç gösterdi ki futbolda en önemli gerçek takım olabilmek.
Transferleriniz sansasyonel olsa bile bir takım olgusu içerisinde değilseniz ancak dün olduğu gibi şahsi becerilerle sonuca gidebilirsiniz.
Fakat futbol kollektif bir oyun. İstikrarlı bir yapıya kavuşabilmek ve istediğiniz hedeflere ulaşabilmek kesinlikle takım birlikteliğinden geçiyor.
Denizlispor'a gelince.. Dün gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Oyun 1-1 olduktan sonra girdikleri iki gol pozisyonundan birini değerlendirebilseler, bu maçtan kimsenin beklemediği bir sonuç alabilirlerdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA