Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Azim de kaybolmuş

Trabzonspor'da her geçen gün diğerini aratıyor. Sezon başındaki arzu, istek ve kazanma azminin yerinde yeller esiyor. Şenol Güneş, Manisaspor maçından 4 oyuncu değiştirerek bir 11'le sahaya çıktı. İlk yarıda serbest vuruşlar dışında Trabzonspor'un gol pozisyonu yok. Kayserispor 4'lü savunmanın önüne 2 oyuncuyu ortasahadan çekerek Trabzonspor'u karşılamayı düşündü. Böyle bir takıma karşı kenar ataklarının önemi yadsınamaz. Trabzonspor'un kenarlarında Burak - Serkan, Engin- Cale var. Burak ne oynuyor ya da ne yapmak istiyor anlamak mümkün değil. Serkan ilk yarıda karşı savunmayı zorlayan tek adam. Solda ise bir Cale var ki, ne söylesek az. Bu oyuncu hücuma çıktığında rahatsızlık duyuyor(!). Engin de sol kenar yerine içeriye girdiğinden sol kenar hücumda hiç yok. Önde Teo'ya yardımcı olması gereken Alanzinho da fizik olarak büyük düşüş içerisinde olduğu için etkisiz kaldı. İkinci yarı ise Alanzinho'nun yerine Umut'un oyuna girmesi Engin'in Alanzinho'nun yerinde oynamasıyla birlikte Trabzonspor ilk yarıya göre karşı kalede daha fazla görünmeye başladı.

GÜN GEÇTİKÇE UZAKLAŞIYOR
2 aydır sakatlığından dolayı forma giyemeyen Engin, Trabzonspor'da Selçuk ile birlikte en fazla öne çıkan oyuncu oldu. Giray'ın atılmasından sonra Kayserispor orta sahayı tamamen eline geçirdi. Ve karşı ataklarda önemli gol pozisyonları üreten takımdı. Yalnız ikinci yarıda Burak'ın yerine oyuna giren Yattara'nın vurdum duymaz görüntüsü kaptana hiç yakışmadı. Sahaya girdikten sonra mücadele eden takım arkadaşlarına daha fazla katkı yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Kayserispor'a gelince Cangele gibi kendileri için çok önemli oyuncularının yokluğunda iyi mücadele ettiler. Eğer attıkları nizami gol yardımcı hakem tarafından iptal edilmese 3 puanı alabilirlerdi. Hakem Bünyanin Gezer ise Kayserispor'un attığı golde yardımcı hakemin kurbanı oldu. Ama iyi bir maç yönettiği de söylenemez.
Sonuçta Trabzonspor puan kayıplarına devam ediyor. Şampiyonluk yarışında her ne kadar sezon başı olmasına rağmen gün geçtikçe uzaklaşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA