Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Rahat galibiyet

Trabzonspor'un bu sezonki en rahat maçlarından biriydi. Atılan 4 gol ve girilen 7-8 net pozisyon var. Samsunspor kağıt gibi bir takım. Oyunun ne savunma tarafında ne de hücum tarafında varlar. Böyle bir takıma karşı Alanzinho'nun yaptığı pres sonucu kaptığı topla Burak'a attırdığı birinci golden sonra Trabzonspor'un ilk yarıda kullanamadığı bir de penaltı var. Oyunda tempoyu istedikleri gibi ayarlayarak farklı bir galibiyete imza attılar.
Savunmaya iş düşmemesine rağmen 1-2 pozisyonda Celustka çok başarılıydı. Orta sahada Colman ve Aykut görevlerini yerine getirirken Alanzinho, topu karşı kaleye en çabuk taşıyan isim olmasının yanında rakipten oyuncu eksilten bir görünümdeydi.
İlerdeyse Burak ne kadar büyük bir güç olduğunu bu maçta da gösterdi. Attığı goller, kaçırdığı goller ve attırdığı golle bana göre maçın oyuncusu oldu.

KIRMIZIYI ATLADI
Olcan için bir paragraf açmak gerekiyor. Kendisi kenar özellikleri olan bir oyuncu olmasına rağmen bu maçta sık sık içeriye boş koşular yaparak hücum girişimlerinde bulunmaya çalıştı. Boşalttığı yerlere Cech girerek sık sık hücuma katkı yaptı. Yalnız Olcan bazı pozisyonlarda çizgiye çıkarak top almalı. Yoksa oyunda takımına istenilen katkıyı yapamaz. Aynen dün olduğu gibi. Samsunspor'a gelince; dünkü görüntüleriyle ligde tutunmaları çok zor. Hakem Yunus Yıldırım Burak'a yapılan ve penaltıyla sonuçlanan pozisyonda rakibine kırmızı kartı göstermeliydi. Bir de Alanzinho'nun ilk yarıda rakibine yaptığı hareket ikinci sarı kartı gerektiriyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA