Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Sağlığımızı koruyalım

Doktor Yegane Mutlu, çok iyi bir akupunktur uzmanıdır. Hem enerji verir (Bioenerji), hem akupunktur ile ağrılarınıza son verir. Çok güzel bir kitap yazmış: "Hastalanmadan Yaşayın" (Okyanus Yayınları)
Şöyle diyor Yegane Mutlu: "Yanlış beslenerek vücudumuzu zehirliyoruz. Zehirlenme, yani toksin birikimi, yavaş oluşur ve başlangıçta kendini belli etmez. Ama belli bir yaşa geldiğimizde hastalıklarla karşı karşıya kalırız. Vücutta en çok enerji sindirim için harcanır. Yemek yemeyi kestiğimizde, vücut toksinlerden arınmaya başlar. Sağlık orucu, en etkili detokstur. İnsan organizmasının yaklaşık % 90'ı sudan ibarettir. Hastalıkların esas sebebi susuzluktur. Toksin kaynağı olan kalın bağırsak temizlenmeden, hiçbir detoks mümkün değildir. Bağırsakları en iyi temizleme yöntemi ise lavmandır."
Yegane Mutlu'nun sağlığınızı korumanız için yaptığı tavsiyeler, derin bir birikimi yansıtıyor. Hasta olmak istemiyorsanız, sağlığınızı nasıl koruyacağınızı bilmek zorundasınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA