Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Fişleme soruları

Milli Güvenlik Bilgisi Dersi öğretmenlerine, 4. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'ndan yollanan fişleme belgesinin başlığı, "Görevli oldukları okullarda dikkat edecekleri konular/Kontrol Formu"...
Neye dikkat edecekler? Kız öğrencilerin kıyafet durumu, Okul idareci ve öğretmelerin kıyafetleri; Okul bahçesinde Atatürk büstünün olup olmadığı; varsa bakımına itina gösteriliyor mu?; Okul içinde Atatürk köşesi mevcut mu?; * Öğretmen ve öğrenciler arasında Atatürk, laiklik ve cumhuriyet aleyhinde kışkırtıcı çalışmalar ve gruplaşmalar var mı?; Pazartesi ve cuma günleri yapılması gereken bayrak törenlerine katılmaktan kaçınan öğrenci ve öğretmen var mı? Öğretmen odalarında Harem/ Selâmlık uygulanıyor mu? Erkek ve kız öğrenciler aynı sınıfta eğitim görüyor mu?
İnsan ister istemez soruyor: Bütün bunlar, stadyumlara toplanıp, daha sonra sorgulanıp cezaevlerine gönderilip, ya da görevden alınacaklar için bir alt yapı çalışması mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA