Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

İsa Gök vakası

CHP milletvekili İsa Gök, TBMM'de, Fethullah Gülen'i karalama kampanyası başlattı. Bilmiyorum CHP, ona sahip çıkıyor mu? Adam, gönülleri yaralayarak, durup dururken partisine de zarar veriyor. Önce ne dediğini hatırlatalım:
"Fethullah Gülen Emniyet teşkilâtında örgütlendi; araştırmacı bir gazeteci bu teşkilât içindeki Fethullahçı yapılanmayı deşifre etti. Belki bundan sonra yargıdaki Fethullahçı çeteyi deşifre edecekti."
"Fethullah Gülen'in dokunulmazlığı var. Ona dokunan, konuşan yanar... (AK Partililere hitaben) Bu ülkeyi şeyh, derviş ve müritler ülkesi yaptınız. Gelin burada müridi olduğunuzu söyleyin... Kıbleniz Pensilvanya mı?"
Bir tarafta, bakıyorsunuz, Fethullah Gülen'in zarif ve nazik diyalog çağrısı... rencide edilmemek kaydıyla, kendilerini daha iyi anlatmaya hazır olduklarını vurguluyor ve bu konuda noksanları olmuşsa özeleştiri yapıyor. Öte yandan, aynı iddialardan defalarca beraat etmiş, takipsizlik kararı almış kişileri "çete" diye damgalayan bir zihniyet. CHP, bu kafayla giderse, daha çok duvarlara toslar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA