Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Özdil'den CHP

Yılmaz Özdil, CHP'nin hatalarını sıralamış. Sadece bir bölümünü alıyorum.
"...Eski Genel Başkanı satıp, yeni Genel Başkanı omuzlara alanlar, boş şişe gibi kapının önüne konuldu. CHP'nin üyesi bile olmamış tipler paraşütle indirildi, CHP'de Genel Başkan yardımcısı yapıldı..."
Özdil, bu sözlerle CHP'deki ihaneti hatırlatıyor ve Baykal'a ihanet edip, Kılıçdaroğlu'nu omuzlarına alanların da, kısa bir süre sonra dışlandığını söylüyor. Böyle bir parti iflah olur mu? Ayrıca bu gerçekleri yazınca, bakın nasıl bir muameleye maruz kalmış, onu da anlatıyor: "...Basına özgürlükten bahseden CHP örgütlerinde yazılarım yasaklandı. Kafası kurcalanan Atatürkçü gençlere, 'Cemaatin örtülü ajanı' olduğum söylendi. Hatta şöhretli bir CHP'li, AKP'den para aldığımı iddia etti. 'Baykal'ın köpeğisin' diyen zarif mesajlar da aldım. Suratıma tükürülmesi için cep telefonumun numarası dağıtıldı..."
Bence, ilaveye gerek yok. Özdil her şeyi anlatmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA