Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Cevap bekleyen sorular

KPSS'deki en büyük sorun puan haksızlığı. Bazı bölümlere talip olanlar 85-90 ile boşta; bazıları ise 72 ile girebiliyor. Meselâ matematik öğretmenlerinin pek çoğu, yüksek puanlarına rağmen açıkta. Ömer Dinçer'in yapacağı planlama ile, bu sakıncaların ortadan kalkacağını umut ediyorum.
Tarih öğretmenlerine verilen kontenjan arttırılamaz mı? Milli Güvenlik dersleri, tarih öğretmenleri tarafından öğretilse, bu sorunun aşılacağı belirtiliyor. Böyle bir şey mümkün değil mi?
2011 KPSS'sine girenler, yeni bir sınavdan geçmeden, 2012 için verilecek kadrolardan yararlanabilecek mi?
Teknik eğitimcilerin bir çağrısı var. Diyorlar ki: "Eğer meslek liselerine önem verilirse, bize duyulan ihtiyaç artar." Meselâ bir bilişim öğretmeni, "Dersimiz seçmeli olmaktan çıkacak mı?" diye soruyor. Bir başkası, "Otomotiv öğretmeniyim. Bizden yılda sadece 26 kişi alınıyor ve de yüksek puanla" demekte. Ömer Dinçer'in teknik eğitimciler hakkında ne düşündüğünü merak ediyorlar. Ben de doğrusu merak ediyorum. Meslek liselerinin gelişmesi yolunda, Dinçer ne gibi adımlar atacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA