Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Barışa bomba

Ankara'da patlayan bomba, ölü ve yaralılar, barışın önemini ortaya koyuyor. İster PKK olsun, ister bir başka örgüt... Bence Türkiye'ye verilen mesaj çok açık: "Sen küresel bir oyuncu olma peşindesin ama yurtiçinde halletmen gereken öncelikli meselelerin var."
Bir süredir terörün büyük kentlere sıçrayacağı duyumlarını alıyorduk. Ve işte maalesef kara haber Ankara'dan bize ulaştı. Kandil'e bir değil, bin operasyon yapsak, ne kaybedilen canlar geri gelir, ne de terörle beslenenlerin önü kesilebilir.
Dünyaya meydan okuyan bir ülke, bünyesindeki zaafları giderme konusunda elini biraz çabuk tutmalı. Görüldüğü gibi, "düşman uyumuyor."
Andy-Ar şirketinin araştırmasına göre, Türkiye'nin içini karıştıran ülkeler arasında, başı, -vatandaşın gözünde- İsrail ve Suriye çekiyor. Onu, Irak, Ermenistan ve Rusya takip ediyor. Bölgede, "sıfır sorun" politikasından, "Dört bir tarafı düşmanla çevrili" bir memleket konumuna geldik. Arap baharı ve İsrail'in uzlaşmaz tavrı bizi bu noktaya sürükledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA