Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Belediye sözleşmelileri

5393 sayılı kanuna göre, Belediye'de sözleşmeli olan personel kadro bekliyor. Erdoğan'ı verdiği sözü tutmaya özen gösteren bir lider olarak tanıyorum. CNN Türk'te, tam da seçim öncesi yaptığı bir konuşmada, "5393'lüler kadroya alınacak mı?" sorusuna şu cevabı vermişti: "Aynı durum KİT'lerde de var. Bunlar toplam 107 bin rakamını buluyor. Son Kanun Hükmündeki Kararnameyle 205 bin kişiyi kadrolu yaptık. 69 bin öğretmen, 39 bin hemşire ve ebe, 24 bin sağlık memuru... Sağlık teknisyeni, büro personeli, infaz koruma memuru, Kur'an kursu öğreticisi vs... hepsini kadroya geçirdik. Seçimlerden sonra, geride kalanları da kadrolu yapacağız."
Bu vaade inanıp beklenti içine girenler aldatılmışlık hissi taşıyor. Üstelik beklentileri ve umutları da bir türlü dinmiyor. Başbakan çıksın ya "Vazgeçtik" desin ya da bir tarih versin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA