Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Vatandaşın talepleri

Sosyal medya üzerinden çok sayıda grubun talepleri bana ulaşıyor. Bu konuda ne yazarsam yazayım bir sonuç alınamayacağını twitter takipçilerime söylemekle birlikte, onları ikna etmek mümkün olamıyor. Kayseri'de, bir toplantıda, bu ilin 2 AK Parti milletvekiliyle karşılaştım: Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer. Onlar da twitter'daymış ama, "Sosyal medya kanalıyla gelen istekleri karşılamamıza imkân yok" dediler. Dert sahibi insanların bir heyet oluşturarak, kendilerinden randevu almalarını tavsiye ettiler. Talep sahipleri, onlardan, sekretarya vasıtasıyla rendevu isteyebilir.
Gündemdeki konular:
1) Bedelli için sadece 24 bin kişi müracaat etmiş. Çünkü yaş çok yüksek tutuldu. Bu yaşın aşağıya çekilmesi isteniyor.
2) Türk Silâhlı Kuvvetlerinde çalışan sivil memurlar, astsubaylar ya da uzman çavuşların bir çok sıkıntısı mevcut. Bunları bir yetkiliye anlatma peşindeler.
3) 28 bin öğretmen, bu yılki KPSS'den önce, eski KPSS puanlarıyla kadrolu olarak göreve başlamayı arzu ediyorlar.
4) "Sınav tarihinde yaş belirlenirken, 1 Ocak esas alınsın" diyenler, hâlâ bir sonuç elde edemediler.
5) Başbakan'ın seçim öncesi söz verdiği gibi, TRT ve belediye sözleşmelileri kadro bekliyor. Bunlar şu anda hatırladıklarım. Başkaları da var. Kime müracaat edeceklerini söyledim ve aradan çekiliyorum. Randevu alınamadığı takdirde, yeniden bana yazıp, şikâyet edebilirler. Ama unutmayalım... Mutlaka bir heyet halinde bu başvurularını yapsınlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA