Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

MHP

MHP lideri Devlet Bahçeli, hem akil adamlara, hem de barış sürecine çok ağır saldırılarda bulunuyor. Buna öfkelenen Tayyip Erdoğan, Ecevit hükümetinin (1999-2002 arasında) koalisyon ortağı olan MHP'nin icraatına dair bir Araştırma Komisyonu kurulacağını açıkladı. Oysa Türkiye'nin yeni bir gerginliğe ihtiyacı yok. Batık bankalar yüzünden devlet faiziyle birlikte 246 milyar yük altına girmiş, Zorunlu Tasarruf'tan 13.5 milyar, Konut Edindirme Yardımı'ndan 3.5 milyar lira vatandaşa borç takmışlar. Ayrıca, TL'nin değer kaybedeceğini önceden bilenler, vurgun yapmış. AK Parti'nin öncülüğüyle kurulacak Araştırma Komisyonu bunları inceleyecekmiş. Oysa Bahçeli ve koalisyon ortakları, başarısız icraatlarının hesabını sandıkta verdi. DSP, Anap ve MHP'yi halk cezalandırdı; 2002'de 3'ü de baraj altında kaldı.
Yeni bir tartışma yaratmak yerine, keşke Erdoğan, MHP'yi, öfkeli ve haksız söylemiyle baş başa bıraksa. En iyi değerlendirmeyi halk yapacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA