Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Pazarda 333 modelin 1605 versiyonu var!

Her pazartesi otomobil dünyasının sunduğu cazip olanakları okurla buluşturmayı hedefliyoruz. 2006 model yılı gelmeden önceki hafta mevcut model stoklarını bitirmeyi hedefleyen otomobil firmalarının yaptığı cazip kampanyaları ve fiyat indirimlerini gündeme getirdik.
Otomobil satın alma arefesindeki okurların tercihlerini yaparken, bu fırsatları gözlerinden kaçırmamalarını hedeflemiştik. Bu kez de gözümüzü 2006 model yılının pırıltılı modellerine çeviriyoruz. Hepsini bu sayfaya taşımak olanaksız biliyoruz. Bu yüzden öne çıkan modeller arasından sizin için bir yelpaze oluşturduk.
Geçtiğimiz günlerde Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin bir toplantısına katıldım. Toplantıda elimize tutuşturulan rapor, adeta sektörün geniş bir fotoğrafını çekmiş ve kapsamlı bir analizi gözler önüne sermişti. İşte orada dikkatimi çekti, Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç pazarında tam 43 markaya ait 333 model bulunuyor ve bu modellerin de tam 1605 versiyonu tüketiciyle buluşuyor. Yelpazenin genişliğine dikkatinizi çekerim. Sadece bir iki yerli modelin üretildiği eski günler gerçekten de çok geride kaldı. Türkiye'de bir otomobil tutkununun bulamayacağı otomobil artık kalmadı. Üstelik otomobilinde istediği herhangi bir detay, daha o otomobil Türkiye'deki ya da Avrupa'daki fabrikada üretim bandındayken monte ediliyor, müşterinin ismi de otomobilin üzerine yazılıyor.
Her şey sanki ışık hızıyla oluyor!
İşte karşınızda 2006 model yılı otomobiller. Oto alımını yeni model yılına kadar ertelemiş olan tüketicilere tavsiyemiz, şu günlerde otomobil bayilerinin kapısını çalsın ve yeni modellere şöyle bir göz atsınlar. Hiç pişman olmayacaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA