Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Banka kadına pozitif ayrımcılık yapmayı sevince...

Belirtmeliyim ki Garanti Bankası, bankalar arasında girişimci kadının önünü açmak açısından ve de kadına kredi vermek konusundaki ısrarıyla dikkatimi en çok çeken banka olmayı başarıyor.
Hem Genel Müdür Ergun Özen hem de bu konuların ısrarlı savunucusu olan Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere sayesinde pek çok kadının girişimci olmasının önü açıldı. Pek çok girişimci kadının da işini büyütmesine imkân tanındı.
Dün Özen'den öğrendik ki kadına kullandırılan kredi oranları da hiç fena değil. 280 milyon lira tutarındaki krediyi 9 bin 100 kadına kullandırmışlar.
İyi ki kadın konusunda Garanti Bankası pozitif ayrımcı ve bunu yöneticileri kanalıyla her fırsatta duyuruyor. Bundan daha iyi bir sosyal sorumluluk projesi daha olabilir mi hem?
Aksi takdirde kadını cesaretlendirmek ve evinden dışarı çıkarmak mümkün olmayacaktır. Ama Türkiye hızlı bir kalkınma hamlesi hedefliyorsa, bu kalkınmanın kadının kalkınmasıyla olacağını da bilmelidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA