Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

İnönü Stadyumu için bakanlığın kapısı çalınmamış!

Daha önce defalarca takipçisi olacağını söylediğim İnönü Stadyumu'nun yerine stadyum dışında, otel, alışveriş merkezi ve dev bir otoparktan oluşan projeyle ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın kapısını çalan olmamış henüz. Hatırlarsanız proje o bölgede yapılan yanlışlara bir yenisinin daha eklenmesi anlamına geliyordu. Her ne kadar planlar Büyükşehir Belediyesi'nden ve Anıtlar'dan geçmiş olsa da Başbakan Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından geri çevrilerek içimizi rahatlatmıştı. Başbakan Erdoğan, atv ekranlarından projeyi bu haliyle istemediklerini, yeni bir proje yaparlarsa bakacaklarını söylemişti.
Günay'a seçimler bittiğine, aradan birkaç ay geçtiğine göre yeni projenin gelip gelmediğini sordum ve öğrendim ki henüz kimse gelip de şayet revize edildiyse dahi yeni projeyi anlatmamış. Umarım, BJK kendisine yakışanı yapar ve sadece berbat bir vaziyette olan stadyumu yenileyerek o bölgeye daha fazla tahribat yapma peşinde olmaz.
Hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutlar, nice mutlu, huzurlu, barış dolu bayramlar dilerim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA