Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Kargo şirketleri bayramda 3 gün taşıma yapmadı!

Doğrusu bayramların, özel günlerin haftanın diğer günleriyle birleştirilerek 10 günlük tatillere dönüştürülmesine çok karşıyım. Ekonomisi hızla gelişmekte olan Türkiye için bu müthiş bir iş kaybı anlamına geliyor.
Tüm alışveriş merkezlerinin açık, alışverişin arttığı bir zamanda bazı şirketlerin nöbet sistemi dahi kullanmayarak 3 gün bayram tatili yapmalarını işte bu yüzden anlamıyorum.
Bir arkadaşımızın başına gelince öğrendik ki bayram boyunca Yurtiçi Kargo, Aras Kargo ve MNG Kargo kapılarını kapatmış. Peki mal transferi nasıl olacak? Doğrusu muamma ve tahmin edin bayramda çalışan tek şirket hangisi? Öğrendik ki DHL. O da mesela her yere gönderi yapmıyor. Bu bana oldukça tuhaf geldi. Biz gazeteciler bayramda çalışmaya alışmış olabiliriz ve başkalarından da bunu beklememiz yanlış olur kuşkusuz ama iş durmadığına göre nasıl oluyor da bazı şirketler kapı duvar oluyor ben işte bunu hiç anlamıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA