Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Otizmli çocuklar bu bayram destek bekliyor

Otizmli çocukların hayatına en güzel dokunan vakıflardan biri olan Tohum Otizm Vakfı'ndan dün aldığım mesaj şöyle: "Bu bayram otizmli çocuklara eğitim desteği vermeye ne dersiniz? Onlar, bayramlarda harçlık yerine, ilgi istiyor. Işıklı ayakkabı yerine, sevgi istiyor. Uzaktan kumandalı araba yerine, eğitim desteği bekliyor. Onlar belki de ileride o arabaları üreten mühendislerden biri olacaklar. Ancak bunun tek çaresi var, yoğun ve sürekli eğitim desteği. Gelin siz de bu bayram otizmli çocuklarımıza bağışta bulunun, iyileşmeleri için tek tedavi yöntemi olan eğitimlerine katkınız olsun. Destek olmak istiyorsanız TOHUM yazıp 5290'a SMS göndererek 10 lira bağışta bulunabilirsiniz. Her türlü desteğiniz için bize www.tohumotizm.org. tr adresinden ulaşabilirsiniz."
Öncelikle tüm okurların Kurban Bayramı'nı kutluyorum ve ben de vakfın pek yerinde olan bu ricasını iletiyorum. Ne yazık ki bugün her 68 çocuktan biri otizmli olarak dünyaya geliyor. Ülkemizde 0-18 yaş grubu arasında yaklaşık 352 bin otizmli çocuğumuz ve gencimiz var. Ancak ne yazık ki bu çocukların sadece 29 bin 782'si eğitime erişebilmiş durumda. İşte o nedenle hepimizin desteğine ihtiyaçları var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA