Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Elif Çoban’ın desteğiyle 10 genç kız milli takımda

Şölen Çikolata'nın CEO'su Elif Çoban'la 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle evinde verdiği davette bir araya geldik. Elif Çoban bu buluşmaya bir süredir destek verdikleri atletizmde iki milli genç sporcuyu da çağırmıştı.
Yaşları 19 ve 20 olan Yayla Kılıç ve Semra Karaaslan, Anadolu'dan çıkarak bir taraftan spor akademesinde eğitim alıyor, diğer taraftan da Şölen Çikolata'nın spor kulübünde kendilerine özel olarak verilen antrenörlerle atletizmdeki iddialarını yukarı çıkartmak için çalışıyor.
Temelleri Gaziantep'te atılan ve yine en büyük fabrikası bu şehirde olan Şölen Çikolata, 2013'ten bu yana 5 erkek kardeşi olmasına rağmen Elif Çoban tarafından başarıyla yönetiliyor.
Ailenin kadınlara hep destek verdiğinin altını çiziyor Elif Çoban da ve kız çocuklarını atletizme özendirmek için başlattıkları bu projenin de ağabeyi İsmail Çoban'ın girişimi olduğunu vurguluyor.
Genç sporcularla sohbet ederken öğreniyoruz ki şimdiden 3 bin metrede rekor kırmayı başarmışlar. Hepsinin amacı olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil edecek seviyeye gelmek. Spor Kulübü'nün hali hazırda 10 sporcusu milli takıma girme başarısını göstermiş.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA