Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EK EBRU KILIÇOĞLU

63 dakikada ne oldu?

Teoride, Ertuğrul Sağlam Mourinho, Tolunay Kafkas da Rafa Benitez rolünü üstlendi ligimizde. Tabii ikisinin de 'İngiltere' hallerini. Yine teoride Bursaspor, ligin zirvesinde, 4'te 4'lerine nice 5'te 5'ler eklemek üzere sahada.
Öte yandan pratikte Bursa daha 'çok' değil rakibinden. Maçta Volkan, Sercan ve Ozan'la sürekli kontratak yakalayan ve rakibi zorlayan taraf Bursaspor. Onlarınki organize ataktan ziyade 'deli fişek'lik üzerine kurulu... Öte yandan sahaya usul usul yayılan, pas yapmaya çalışan ve organize olan taraf Gaziantep.
Gol, pek de öyle beklenmediği bir anda, Ali Tandoğan'ın kullandığı korneri Ömer'in, Yalçın'ın arkasından gölge gibi yükselip kafayı vurmasıyla 56'da geliyor. Şu ana kadar vuku bulan birçok maça göre mücadelesi yüksek, yer yer tempolu bir futbol izlettiriyor iki takım da.

CİNAYET İŞLENDİ, BİRŞEY OLMADI

Gelin görün ki, sahadaki 'kardeş kardeş' süren mücadeleyi seyirciler bozuyor. Bir manasız, eline geçeni sahaya atma telaşında yan hakemin kafasını yarıveriyor. Orta hakem küsüyor, yancılarını da alıp odasına gidiyor. Sahada 'Ne olacak şimdi?' bekleyişi sürerken haber geliyor: 'Küstük, oynamıyoruz!'
Ben hemen söyleyeyim. Yarından itibaren yapacağınız 'Olmaz böyle şey, insan mı bunlar, ya ölseydi' yorumlarınızdan şimdiden sıkıldım.
Bu memlekette tribünde cinayet işlendi, birşey olmadı. Meclis, bekleyen kanunu beklettiği, hocalar da geçmiş olsun bile demeden çıkıp kafası yarılan adamı suçladığı sürece daha da çok sıkılacağım. Buyurun beklerim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA