Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Parti, banka ilişkisi!

Bir süredir bizim ekonomi sayfalarında CHP ile İş Bankası arasındaki ilişkiler üzerine haberler yayınlanıyor. CHP kanadı, bildik tezinde ısrar ediyor. Büyük Önder'in mirası gereği, Dil ve Tarih Kurumları'nın hisselerini temsilen İş Bankası yönetimine üye gönderdiğini söylüyor...
Atatürk'ün değerinin her geçen gün daha iyi anlaşıldığı bir dünyada yaşıyoruz. Ancak, Atatürk'ün arkasına saklanarak politika yapmanın sürdürülemez olduğu da bir gerçek. CHP, yabancı sermayeye açık ticari bir kuruma temsilci göndermekten vazgeçebilir. Geçmişte bu göreve, teknisyenler değil partinin etkili isimleri de seçilmişti. Bugün, "Siyasal davranmıyorlar, liyakat sahibi kişiler" denmesi, işin özünü görmemizi engellemiyor. İş Bankası'ndaki Hazine hisseleri nasıl halka mal edildiyse, CHP kontrolündeki hisselerin de Ata'nın vasiyetine uygun şekilde kullanılmak kaydıyla halka arzı veya banka sandığına satışı formüle edilebilir!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA