Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Aile... Kadın adaylar ve partiler!

Geçenlerde yazdığım "Aileyi ihya ve yeniden inşa gereği" içerikli yazıma, beklediğimden fazla dönüş oldu. 7 Haziran seçimleri yaklaşırken, partilerin milletvekili listelerinde kadın adayların, annelerin ne ölçüde yer bulacağı her zamankinden daha fazla önem kazanacak. Aile ile ilgili projeleri olanların ön plana çıkacağı bir kampanya dönemi bizi bekliyor. Kim ne derse desin, Türkiye'nin en büyük gücü konumundaki aile tehdit altında.
İletişim kopuyor, aynı çatı altında paralel hayatlar kuruluyor, yapay rol modeller bırakın gençleri, karı-koca ilişkilerini de olumsuz etkiliyor. Haftasonu AK Parti'de eğilim yoklaması yapılacağı için "aile ve kadın" odaklı çalışmaları ile temayüz eden aday adayı var mı diye araştırdım. Fatma Şahin'in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde yakın çalışma arkadaşı Ayşe Keşir'in yanı sıra, Jülide Sarıeroğlu, İlksen Kurt isimleri dikkatimi çekti. Bursa'dan Maraş'a, Mardin'den Çanakkale'ye kadar pek çok kadın aday vekillik için yarışta. Dileyelim kazanan aile olsun!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA