Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNERİ-YORUM ŞEREF OĞUZ

Karakolda doğru söyler mahkemede şaşar

TOBB Başkanı'nın "dershaneleri yasaklayan ülke yok" sözü Zaman gazetesine manşet oldu. Peki dershaneleri "gölge eğitim" gibi kabul edip ana eğitimini geliştirmeyen ülke var mı? Yok. İş dünyasının dershane tartışmasını "kapatılsın-kapatılmasın" ikilemiyle yazı tura oyununa getirdiğinizde, siyasi, iktisadi ve ikbal kaygılarıyla pek çok işadamı, "para dik geldi" türünden ortadan açıklamalar yaptı.
Bunların içinde benim dikkatimi çeken, soruyu sorana göre cevap verenler oldu. Bunlardan biri de Bendevi Palandöken. Arkadaşımız İbrahim Acar'a "dershaneler siyasallaştı" demişti. Ertesi gün dershanelerin kapatılmasına karşı yayın yapan basın kurumlarına çıkıp "Sabah sözlerimi çarpıttı" diye açıklama yaptı. İbrahim Acar tekrar kendisini arayınca bu kez de "Sizin bir çarpıtmanız olmadı. Ne dediysem onu yazdınız. 'Dershaneler siyasallaştı' derken benim dilim sürçtü" dedi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA