Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

F.Bahçe'nin kadınları

Keşke bu maçı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de izleseydi!.. Keşke Saracoğlu Stadı "Kadına Şiddete Hayır!" sloganlarıyla inleseydi. Keşke stadı dolduran 40 bin 650 kadın sosyal, siyasi ve ekonomik konularda da benzer tavır koyabilse!
Umutsuz değilim. Demokrasinin birinci kuralı, bir konu çevresinde organize olabilmek değil mi? F.Bahçe, kadın taraftarıyla birlikte bunu başardı.
Darısı diğer kulüplerin başına!..
Yönetimde bir tek kadın bile olmayan Futbol Federasyonu seyircisiz maç cezası yerine aldığı bu kararla, bir çeşit pozitif ayrımcılık yaptı. Güya kadınları ödüllendirdi. Fakat bu beni aşağıladı.
Futbol sadece erkek işi mi?
İşte fanatik kadınlar şarkıcı Yeliz, Zeliha Sunal, tiyatrocu Berna Laçin, manken Tülin Şahin, televizyoncu Ayşenur Yazıcı... Gençler, yaşlı teyzeler, gazeteciler, herkes salı akşamı tek yürek olmuştu.
Bir tek siyaset yapan kadınlar ve Fener fanatiği işadamlarının eşleri yoktu.
Anadolu kadını her zaman olduğu gibi duyarlı. Maça Bursa'dan, Konya'dan gelen kadınlar bile vardı. Bağcılar'dan, Küçükköy'den Gazi Mahallesi'nden gelenler ise "Artık kadına şiddeti protesto için eyleme de gideceğiz" diyordu.
Parka gitmek için kocalarından izin alamayan kadınlar şimdi akşam maç izlemeye gidiyor.
Şike, şiddet tartışmaları bir yana kadınlar küfretmiyor!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA