Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'2 milyar dolarlık adam'ın cevabı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı Mihmail Mangan'ın bu göreve atanmasından sonra siyasi kulislerde çok şey konuşulduğunu bu sayfalarda dile getirmiştik. Mangan bu yazıya cevap gönderdi. İşte o cevap:
Sizin ve diğer meslektaşlarınızın eleştiri ve yorumlarınız bizim için yol göstericidir. (...) Söz konusu yazınız ne yazık ki birtakım sübjektif iddialar içermektedir. Sizin vasıtanızla kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi bir vazife sayıyoruz.
1- İSFALT A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde bulunduğum yıllarda hiçbir özel şirketim olmamıştır.
2- İSFALT A.Ş. Genel Müdürlüğü'nden Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınmadım; istifa ederek ayrıldım.
3- İSFALT A.Ş. Genel Müdürlüğü'nden ayrıldıktan sonra da Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aramda herhangi bir problem olmamıştır. 3 Kasım 2002 seçimlerinde AK Parti Bayburt milletvekili adayı idim. 7 Şubat 2003 tarihinde Başbakanlık Müşavirliği'ne getirildim.
4- Bu görevlere geçmişime rağmen değil, tertemiz geçmişim nedeniyle getirildim.
5- İGDAŞ'tan üç genel müdür istifa etmiş değildir. Bunlardan biri görevden alınmış, bir genel müdür vekilinin vekaletine son verilmiş, üçüncüsü ise sağlık nedeniyle istifa etmiştir.
6- İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde huzur ve barış ortamı hâkimdir. Daha güzel ve daha mutlu bir İstanbul için büyük bir özveriyle projeler üretmekte ve çalışmaktayız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA