Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'Dikensiz gül bahçesi istiyorum'

CHP İstanbul İl Merkezi'nde yaşanan 'yönetim oyunları'nı yazınca il başkanı Şinasi Öktem aradı. Öktem, önce haberde bir kaç isim yalnışlığını vurguladı ve asıl söylemek istediklerini şöyle anlattı: "Dediğiniz doğru, ilde dikensiz gül bahçesi istiyorum. Çünkü amacımız çalışmak ve İstanbul'a ilişkin politikalar geliştirmek. Ancak, yönetimde bulunan bir kısım arkadaşlar, hem toplantılara gelmiyorlar hem de her şeye karşı çıkıyorlar. Yani diken oluyorlar.Biz böyle bir mantıkla siyaset yapamayız."
Şinasi Öktem'e "Demokratik yolları var, niçin o yolu denemiyorsunuz?" diye soruyoruz. İşte cevabı: "İstifa etmek de demokratik bir yoldur. Adını verdiğiniz 9 kişinin içinden Hakan Babacan, Atilla Aytaç ve Ayşe Kumru Bozkurt istifa dilekçeleri veren isimlerden. 17 Şubat tarihinde bu istifaları genel merkeze gönderdik ve il yönetimi düşmüş durumda. Yakında yeni ve uyumlu yönetimle halkın karşısına çıkacağız."
Not: Dünkü haberimizde CHP Disiplin Kurulu Üyeliği'ne seçilen İbrahim Yıl maz'ın ismi sehven, İbrahim Ovacık olarak yazılmıştı. Düzeltir özür dileriz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA