Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

DYP ilçelerde kan değişimi

Merkez sağdaki hareketlenmenin bir göstergesi de DYP'deki hızlı yenilenme süreci. İstanbul DYP'de mahallelerde delege seçimlerinin ardından, ilçe kongreleri de başladı. İstanbul DYP İl Başkanı Faik İçmeli bu dönemi şöyle değerlendiriyor: "Her an seçim olabilir diye hazırlık yapıyoruz. İstanbul ilçe kongreleri başladı. Son iki günde 13 ilçemizde ilçe kongreleri sağlıklı bir şekilde yapıldı. Kadrolarımız yenilendi. Şimdi bu kadrolarla halkın içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz."
DYP İstanbul'un 13 ilçesinde başkanlar belli oldu. Şile Hüseyin Aydın, Eyüp Muzaffer Polat, Adalar Yusuf Doğan, Eminönü Hüseyin Avcı, Bakırköy Mehmet Keske, Esenler Hakkı Çakır, Bayrampaşa Hasan Türksel, Maltepe Ali Öz, Tuzla Hatice Kozlu, Beşiktaş Kadir Nadir Şeker, Kağıthane Hakkı Küçük, Fatih Ali Kemal Aksoy ve Bahçelievler Onur Gözen .

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA