Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Artı bilgilenme

* BAKIRKÖY Belediyesi ve Yerel Gündem 21 Bakırköy Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Bakırköy 2. Bağımsızlık Şenlikleri kapsamında Fildamı Kültür Merkezi'nde Levent Yüksel konseri var. Saat 20.00'da.

* MANİSA'NIN Kula İlçesi'ndeki Yunus Emre'yi anma törenleri bugün başlıyor. Törenlere TBMM Başkanı Bülent Arınç'ta katılacak.

* KÜÇÜKÇEKMECE'DE ikâmet eden ve ekonomik imkânsızlıklar nedeniyle düğünlerini yapamamış 50 çift belediye başkanı Aziz Yeniay'ın düzenlediği düğün töreniyle dünya evine girdi.

* BURSA Büyükşehir Belediyesi, Heykel Kent Müzesi Meydanı'nda ücretsiz olarak sinemaseverlerle eski Türk filmlerini buluşturuyor. Bu akşam saat 21.00'de Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun'un rol aldıkları 'Kadınlar Asla Unutmaz' filmi gösterilecek.

* DEVLET Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliklerine Metin Yerebakan ve Ahmet Arslan getirilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA