Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

AK Parti kurmaylarını buluşturan düğün

Geçtiğimiz hafta içinde Swissotel Balo Salonu'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyon Başkanı Tankut Gündoğar ile Velda Savaş'ın düğünü vardı. Her açıdan ilginç bir düğündü.
İlginç diyoruz, çünkü düğün 'Türban' konusunda zaman zaman siyasi tartışmalar yaşayan iktidardaki AK Parti ile ana muhalefetteki CHP'lileri bir araya getirmişti.
Çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı ve meclis üyesinin katıldığı düğünde AK Parti ağırlıktaydı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İdris Güllüce'nin kıydığı nikahın şahitliğini, İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Meclis Grup Başkanı Hüseyin Evliyaoğlu yaptı. Evliyaoğlu'nun kızıyla düğüne katılması ve geç saatlere kadar ayrılmaması herkesin sempatisini kazandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr Ramazan Evren, Yardımcısı Mesut Pektaş ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar da dikkat çeken isimler arasındaydı.
Düğüne aralarında CHP Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Meclis Grup Başkanı Kemal Akar, İmar Komisyon üyesi Bülent Tatar'ın da bulunduğu yaklaşık 25'i aşkın CHP'li de katıldı.
Anavatan Partisi'nden ise MKYK üyesi Mahmut Ekşi, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi, oradaydı.
Ve bir başka ilginç isim Cüneyd Zapsu. Zapsu düğüne geç geldi ama gelişiyle ortalığı da bir hayli hareketlendirdi. İş dünyasından ise Hüsnü Özyeğin ve İTO Başkanı Murat Yalçıntaş vardı.
Düğün sadece siyasal açıdan değil, sosyal açıdan da çarpıcı görüntüleri bir araya getiriyordu. Bir yanda türbanlı, öte yanda moda dergilerinden fırlamış dekolte giysili hanımlar. Ve yemek masalarında, istediğini tercih etme özgürlüğü. Sahnede ise müthiş bir ses; Ferhat Göçer.
Manzarayı bir AK Partili meclis üyesi şöyle yorumluyor:
"Ankara'nın suni gündemiyle gerçek Türkiye'nin farkı bu işte. Burada sorun olmayan şey orada gerilime dönüşüyor. İlginç değil mi?"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA