Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'Meselenin detayını bilmem'

Önceki gün yazdığımız 'Bu karanlık olaylar açığa çıkmalı" yazımızda soruşturmanın kilit ismi Mehmet Ali Altındağ'ın geçmişte devletle ilişkilerine değinmiş ve dönemin etkili görevlilerine bir çağrıda bulunmuştuk.
Çağrımıza ilk tepki o dönem Olağanüstü Hal Bölge Valisi olan Ünal Erkan'dan geldi.
Ünal Erkan açık ve net konuştu: "1995'e kadar 4 yıl bölge valiliği yaptım. Sözünü ettiğiniz kişi gazeteciydi. Tanırım kendisini. O dönem PKK'nın hedeflerinden biriydi. Hizmet dönemimde hatırlarsınız, PKK'nın gazeteciler ve siyasi partilere yönelik eylemleri vardı. Ben görevimden ayrıldıktan birkaç sene sonra Altındağ'ın tesislerine de eylem oldu."
Ünal Erkan, hem Meclis araştırması hem de savcılık soruşturmasıyla ilgili bir değerlendirme yapamayacağını belirtiyor ve şöyle diyor: "Ben meselenin detayını bilmem. İnsan birini tanırsa onun savunduğu bütün meseleleri de bilmek zorunda değil."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA