Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

İlhan Kesici ne yapacak?

Son on gün içinde CHP'de yaşanan hızlı değişim, birçok şeyi alt üst etti. Özellikle de parti içindeki dengeleri... Düşünsenize o malum kaset olmasaydı bugün çok farklı isimlerin MYK'ya gireceğini, genel başkan yardımcıları olacağını konuşacaktık. Murat Karayalçın ve Ercan Karakaş gibi... Bir de şu hızlı değişim döneminde unutulan bir isim var; İlhan Kesici...
Sahi ne yapıyor şu sıralarda Kesici?
Bildiğim kadarıyla biraz uzaktan olup bitenleri izliyor. Eğer normal süreç devam etseydi onun adı da genel başkan yardımcıları arasında geçecekti. Ama bugün ne adı anılıyor ne de sesi çıkıyor.
CHP'de sesi çıkmıyor ama eski "Babaevi" DP'den ona yönelik farklı sesler yükseliyor. Aslında sadece Keseci sesleri yükselmiyor, daha gür bir şekilde Tansu Çiller, Süleyman Soylu diyenler de var. Ayrıca Mesut Yılmaz ve parti içindeki gençlerde yeni bir arayış içinde...
Ama işleri zor... Kılıçdaroğlu'nun gelişi daha da zorlaştırdı. CHP yükseldikçe eski merkezde ayakta kalmak hiç kolay olmayacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA