Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Halim Mete fıkrası

TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete güzel fıkra anlatır. Mete'den bir Rize fıkrası..."Ali Babacan ve Turizm Bakanı'nın da katıldığı Antalya'daki bir toplantıda, denizcilik ve turizmle ilgili görüşlerimi bir fıkrayla bağladım. Biliyorsunuz kedilere, 9 canlı derler. Biz Rize'de kediler yaşlanınca Of tarafında bir yerlere bırakırız. Ama kedinin bir özelliği var, yıldızlara bakarak yerini bulur. Temel de almış yaşlı kedisini götürmüş 5 kilometre öteye bırakmış. Ama kedi gece geri dönmüş, ertesi gün daha uzağa bırakmış, yine dönmüş... Temel kızmış ve demiş ki seni yarın öyle dolambaçlı yollardan götürecek ve daha uzağa bırakacağım.
Dediğini yapmış ama geri dönerken kendisi yolu kaybetmiş... Ertesi gün Fadime'yi aramış:
Fadime kedi yanunda mudur?
Fadime: He yanumdadur.
Temel: Ya ver onu baa da şu yolu bir tarif etsin..."
Tabii bunun üzerine Ali Babacan; "Şimdi kedi ben mi oldum?" dedi. Ben de "Yoo estağfurullah" dedim. Bunun üzerine Turizm Bakanı araya girdi ve "Sektörün kendisi benim" dedi, işi tatlıya bağladı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA