Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Bu nasıl muhalefet?

Kabinenin açıklandığı gün Suriye sınırımızda sonradan Rusya'ya ait olduğu anlaşılan uçağın düşürülmesi içeride ve dışarıda gerilim ve kaygı yarattı. Ama bu durum, Türkiye'nin haklılığını ortadan kaldırmıyor. Türkiye 3 Ekim'den bu yana sürekli Rusya'yı uyarmasına rağmen, Rusya bildiğini okumaya devam etti. Bu durumda Türkiye de yapılması gerekeni yaptı. Bunu ABD ve NATO görüyor ancak CHP, HDP ve düşmanlık üreten gazeteciler görmüyor.
Olaydan sonra özellikle CNNTürk'ü izlerken dehşete düştüm. AB veya ABD hayranı gazetecilerimiz vardı ama bu kadar çok Rusya hayranı gazetecimizin olduğunu bilmiyordum. Ağzını açan Türkiye'yi suçladı. Rusya'nın Esed vahşetine destek verdiğini, DAEŞ'i bahane ederek Türkmenlere saldırdığını sorgulayan yoktu. Tabii dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinleyince daha çok dehşete düştüm. Bu nasıl bir düşmanlık, anlaşılır gibi değil. Dünyada böyle kriz anlarında muhalefetin neler yaptığına bir baksınlar.
Bizdeki durum "hastalıkla" bile açıklanmayacak vaziyette...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA