Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haiti için yardım konseri

Gülşen, Hadise, Murat Boz, Atiye, Soner Sarıkabadayı, Mustafa Ceceli, Ceynur, Hepsi, Seda Bağcan, Gökhan Tepe, Behzat Gerçeker Enbe Orkestrası ve ben...
Şimdi bu kadar isim ne yapıyoruz böyle? 2 Mart Salı akşamı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda sahneye çıkıp Kızılay'ın önderliğinde Haiti'ye yardım için Enbe Orkestrası eşliğinde şarkılar söylüyoruz.
O zaman hemen bilgileri verelim. Sunuculuğunu 'Romantik Komedi'nin yıldızlarından güzeller güzeli Sinem Kobal'ın yapacağı gecenin bilet fiyatları; 500, 200, 100 ve 75 TL olarak belirlenmiş.
Peki biletleri nereden alacaksınız? Maalesef Biletix para istediği için oradan alamayacaksınız.
0212 352 28 44 (46)'yı arayacaksınız, Kızılay'ın verdiği hesap numarasına parayı göndereceksiniz. Sonra Kızılay organizasyon şirketine dekontunuzu göndereceksiniz ve UPS'nin salı gününe kadar vereceği özel hizmetle davetiyeleriniz adresinize teslim edilecek.
Yani böylece bilet paraları direkt Kızılay'a bağışlanmış olacak.
Aramak için son tarih yarın, yani perşembe.
Fakat "Son dakikada karar verdim, gelmek istiyorum" derseniz Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki Kızılay standından da bilet alabileceksiniz. Bu arada bu özel gece 2 Mart akşamı NTV ve Kral TV'den de canlı canlı yayınlanacak.
Tabii hiçbir canlı yayın konser atmosferinin yerini tutmaz değil mi?
Hadi gelin, bekliyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA