Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Aşk bitti iş bitti mi?

Aslında bünyeyi coşturup celallenmeye gerek yok. İbrahim Tatlıses mantığı bu.
Diyelim o mantık için 'dayak cennetten çıkma' olabilir. Aldatmak erkeğin elinin kiridir. Kadın poposunu kırıp evinde oturacaktır. Kadın terk edemez... vs. vs. Üşenmezseniz siz de aynı frekansta çeşitlemeler yapabilirsiniz.
Gelin görün ki kendimi tutamıyorum. Sanırım ben bu kızı pek tanımasam da seviyorum. Hadise'yi yani.
Şimdi ne oldu? Hadise ve besteci Sinan Akçıl ayrıldılar.
Şaşırdık mı? Hayır. Şov dünyasında hiçbir şey gizli kalmaz ya, ayrılığın gelişini duyuyorduk aylardır.
Konu ayrılık değil, beni şaşırtan başka. Sinan Akçıl'dan ayrıldıktan sonra Hadise'nin üzerine oynanan oyunlar şaşırtıyor beni.
Kız çok konuşmuyor, kız ayın yarısından fazla yurtdışında, kız zaten besbelli konuşmak da istemiyor.
Fakat basında sanki nankör kedi Hadise'ymiş gibi bir hava yaratılmaya çalışılıyor.
İbrahim Tatlıses
de bu topa giriyor ve kalkıp şöyle diyebiliyor; Tabii canım, iş bitti, aşk bitti. Aşk olsaydı ayrılık olmazdı, ölüm olurdu, intihar olurdu.
Alın size sekizde sekiz kusurlu bir açıklama.
Bir kere iş bittikten sonra aşkın bittiğini İbo nereden biliyor? Hadise'ye Sinan Akçıl'dan besteleri alıp alıp onu kullanıp atan kadın damgası hangi sebeple vurulabiliyor?
İşin aslı öyle mi? Ben biliyorum, değil. Bilmek için biraz bu ortamda nefes almak yeterli.
Afedersiniz ama Sinan Akçıl, Jay-Z mi, Timbaland mi? Hadise Sinan olmasaydı Hadise olmayacak mıydı, şarkı bulamayacak mıydı? Hadise Sinan'ı niye kullansın?
Şimdi kullanılma işini kafaya takarsak, Sinan arkadaşım olmasına rağmen ben oyumu Hadise'den yana kullanırım ama yapmıyorum.
Sonra ne demiş İbo; "Aşk olsa ayrılık olmazdı, ölüm olurdu intihar olurdu."
Hey güzel Allah'ım aklımı koru; ne demek ölüm, ne demek intihar? Kız ayrılınca intihar etmedi diye adamı kullanmış mı oluyor? Saçmalığın dikalası.
Ama benim itirazım devam ediyor. Hadise gibi sadece işini yapmaya çalışan, iyi niyetli bir genç kadının yıpratılmasına sinirleniyorum. Çünkü bu piyasada kendine gruplar kurdun mu yaptığın her türlü pisliği çamaşır suyuyla temizletebiliyorsun ve maalesef günahı olmayan insanları da ezebiliyorsun.
Yazık! Eğer tarzım olsaydı daha çok şey yazardım sevgili okur.
Sadece şu kadarını söylemek isterim, Hadise'nin hakkı bu oyunlar değildir. Uzun vaadede gerçek zaten kendini gösterecektir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA