Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Favori 5'li

Bahar geldi hoş geldi, içim kımıl kımıl şenlendi. Evlere sığamaz oldum. Her fırsatta arkadaşlarımla toplanıp sokaklara çıkar oldum. Tabii benim çıkışımdan ne olacak, ancak yemek ve muhabbete. Peki İstanbul'da bu aralar en sık gittiğim 5 yer neresi. Madem koştura koştura gidiyorum, yazayım bari.
1. Arnavutköy Adem Baba: Kafadan haftada beş gün oradayım. Genellikle öğlenleri, yürüyüş sonrası. Olay gayet net; ızgara balık ve salata. Hesap ucuz. Lezzet on numara, beş yıldız. Eşofmanla gidiliyor. Bağımlısıyım. Süper hareket.
2. Rumelihisarı Nar: Burası da kızlarla kaynaşma mekânımız. Boğaz önümüzde, çaylar tavşan kanı, sohbeti güzel, gelen geçen arkadaşlarımız masaya ekleniyor. Yemekleri güzel. E daha ne.
3. Etiler Big Chef's: Dönüp dolaşıp toplantılarda buluşma noktam da burası. Seviyorum. Mönüsü geniş, nefis kepekli lor peynirli ve ıspanaklı pizza yapıyorlar. Diyetisyenim yarısını yememe izin veriyor. Yaşasın!
4. Günaydın Steak: Hani son zamanlarda et modası var ya. Kebapçılar out, etçiler in ya. Benim de en in etçim Günaydın Steak House. Özellikle lokumu müthiş. Bahçesi de var.
5. Aşşk Kafe: Tabii ki Kuruçeşme'deki. Hava güzel oldu mu, kahvaltı ve gazeteler konu oldu mu ilk aklıma gelen yer burası. Mis gibi Boğaz havası, bir de karışık peynirli tost. Daha ne olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA