Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Evliya Çelebi geliyor

Belki şehrinizin dört bir yanındaki billboardları görmüşsünüzdür. İlk yerli uzun metraj 3D animasyon filmimiz 'Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu' 7 Kasım'da vizyona giriyor.
Arkadaşlarım Hakan Baş ve Alper Özdemir (Anibera) yapımcılığını üstlendikleri için üç yıldır nasıl heyecanla ve titizlikle çalışıldığını yakından biliyorum. Animasyon deyip geçecek olursanız eğer aman geçmeyin, durun. Çünkü Endonezya, Meksika ve Türkiye'de yapılan bu filme 500 kişi emek verdi. Yönetmenliğini Oscarlı Avatar görsel efekt kadrosundan Serkan Zelzele yaptı.
Haluk Bilginer, Ahmet Kural, Nurseli İdiz, Murat Cemcir seslendirmelerini yaptı. Çocuklar kadar büyüklerin de bayılacağı 'Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu'nu dikkate alalım derim. İlk 3D Animasyon filmimiz hayırlı olsun. Bu konuda beni asıl coşturan da genç beyinlerin bu kadar girişimci, cesur ve yenilikçi olmalarıdır tabii.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA