Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ağlama değmez hayat

Türk televizyonları sürprizlerle dolu. Geçen gün denk geldim, 'Bu Tarz Benim' diye bir yarışma programı var. Jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu. İzlemeyeniniz varsa kısaca bahsedeyim. Yarışmacı kızlarımız kendi seçtikleri kıyafetlerle podyumda yürüyorlar ve jürinin karşısına çıkıyorlar. Bakalım en tarz kim. Eğlenceli bir program.
Neyse geçen gün biraz izledim, inanmazsınız, onbeş dakika öpüştüler. Her şey hassas bir yarışmacının Kemal Doğulu'nun sözlerine duygulanıp onu öpmek istemesiyle başladı. Bir anda baktım bütün stüdyo öpüşüyor, bayramlaşır gibi, salgın gibi, tutmasınlar onları gibi.
Yarışmacılar yarışmacılarla, jüri üyeleri sunucuyla, sunucu yarışmacılarla, jüri üyeleri kendi aralarında.
Böyle bir sahne bence dünyanın hiçbir televizyon kanalında izlenemez, öyle kimselere nasip olmaz. Bir de verdiler mi fona Zeki Müren'den 'Ağlama Değmez Hayat'ı, oynadılar, güldüler mi. Öyle yani. O tarz.
Son konuşma videosunu Facebook'ta yayımladıktan sonra intihar eden Mehmet Pişkin'in sizde yarattığı etki nedir? Her şeyi varmış gibi görünen genç bir adamın hiçlik duygusunu atamaması, yaşamak için ışık, amaç, sebep görememesi çok ağır değil mi?
Her şey sandığımız şeyler o kadar hiçbir şeyler ki kolayca oyuna geliyoruz.
Güvensizlik ve çelişki. Son moda ikili delilik. Kimseye güvenemediğimiz gibi (için) hiçbir şeyden emin olamıyoruz. Yazık bize.
Bazı insanları anlamaya çalışmayacaksın. Anlamayacaksın ve devam edeceksin.
Auckland Üniversitesi'nden bilim adamları araştırma yapmış, sonuç; haklı olmak huzur getiriyormuş. Hadi hep beraber gülelim. İçimiz temiz Allah biliyor.
Bakın güzel şeyler de oluyor. Yılın en çok kilo aldıran ayı eylülmüş. Ee, geride kaldı. Daha ne isteriz.
Keşke insanları da güncelleyebilsek. Hakan Ural çıktığı bir televizyon programında 'Soyunursam reyting patlar' demiş. Tabii. Anlıyoruz.
Güncellemede sıkıntı olmuş, ne yapalım.
Güncelleme demişken haftaya 35 yaşına giriyorum. Beş sene öncesine göre kendimde nelerin değiştiğine bakıyorum. Sakinleştim, galiba sakinleştim diyorum. Onlar bunu iyi buluyorlar ama ben eski halimi özlüyorum.
Sizin beş yıllık planlarınız var mı? Hiç cebinde beş yıllık planı olan biriyle tanıştınız mı? İyi bi'şey mi beş yıllık planı olmak? Kişiyi gerçekten mutlu eder mi? Edebilir mi?
Astrolojiye inanıyorsanız, merkür hala geri gidiyor sevgili okurlar, lütfen bir hafta daha dayanın. Eski sevgiliniz geri gelmiş olabilir, işleriniz durmuş olabilir, kapanmamış defterler açılmış olabilir. Az kaldı geçecek.
Kış pazarları güzeldir. Evdedir, sinemalıdır, arkadaşlarla maçlıdır, romantiktir, sevgilidir... çamaşara, ütüye girmiyorum, herkese güzel pazarlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA