Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Mali’nin kızı

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin büyümüş, bir de doğum günüymüş.
Baba Mali kızının atlet ve şortla verdiği halk arasında seksi kabul edilebilecek bir pozunu Instagram hesabından paylaşıp 'Bir tanecik aşkım Yasminim bugün doğdu, iyi ki doğurmuşum' notunu düşünce ortalık karışmış.
Vay efendim bir baba kızının böyle fotoğrafını paylaşır mıymış. Nasıl babalıkmış. Gördüğünüz gibi paylaşıyor işte.
Hem ayrıca kim kimi kandırıyor? Nedense takipçi kısmı kendine bakmıyor da sadece ünlülere gelince dikilip ahlak bekçisi kesiliyor.
Yasmin güzel bir genç kız. Elinizi korkak alıştırmayın girin sosyal medyada genç kızların, koca koca kadınların, ablaların ne fotoğraflar paylaştığını görün.
Kadınların 333 dudaklarını, yatak pozlarını, bacaklarını, memelerini, bikinili, mayolu hallerini görmekten gına geldi. Yapacak bi'şey yok sosyal medyada olay bu. Mesele bu.
Mali kızının şortlu ve seksi halini paylaşmasa kızı zaten paylaşacak ve paylaşıyor. Demek ki Mali de Yasmin de durumdan memnun. Demek ki baba kız arkadaş gibiler. Demek ki aile içinde bu kıvamda tartışma konuları yok. Size ne? Zaten bütün sorun da bu değil mi, bizi ilgilendirmeyen konulara çıldırıp esas tepki göstereceğimiz yerde susmak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA