Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu kızlar bi' harika!

Moda dünyamızın genç, eğlenceli ve yaratıcı ikiz kardeşleri Raisa-Vanessa Sasson tam gaz ilerliyorlar.
Öyle durup, ezbere yaslanmıyorlar. Hep üretiyor, yeni şeyler buluyor, taş üstüne taş koyuyor, modayla aşk yaşıyorlar (tam burada; 'insanın işini aşkla yapması ne güzel şey değil mi canım' konulu cümleler geliyor aklıma).
Geçen gün Instagram'da gördüm, telefonu bıraktım kızları ayakta alkışladım. Dünyaca ünlü şarkıcı, televizyon yüzü, nefis kadın Nicole Scherzinger NBC'de yeni başlayacak programı 'I Can Do That'in çekimlerinde Raisa-Vanessa tasarımı beyaz pantolon ve üst giymişti.
Nasıl olmuş bu? Los Angeles'ta kızların bağlı olduğu ajansta Nicole'ün stylingini yapan kişi bulmuş, bayılmış, kapıp Nicole'e götürmüş.
Raisa-Vanessa şimdi de 16 Mart'ta Maslak Venue'ye kurulacak metalik bir bahçede, sislerin, karanlıkların içinde müthiş bir defileye imza atmaya hazırlanıyorlar. Gidip, izleyip, yazacağız elbet.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA