Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN SEVER

Küçük sorular

- Magazin fotoğrafları.. Aşk yaşadıkları iddia edilen ünlüler yakalandığında erkekler horoz gibi kafalarını göğe doğru kaldırıyor. Kadınlar ise genellikle kafalarını öne eğip, yüzünü saklamaya çalışıyor. Sizce neden?
- Gazeteciler şifre çözücü gibi. Kabine açıklanınca baktım ki her televizyon kanalında üç-beş gazeteci kabinenin ne anlama geldiği üstüne kelam etmekte. Bir tür şifre çözücülük değil mi? - Şike olaylarından sonra Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın "Birlik ve beraberliğimizi korumak zorundayız" minvalindeki açıklaması ile devlet adamlarımızın her kriz anında 'Milli birlik ve beraberliğimiz' üstüne konuşmaları ne kadar benzer?
- Şike soruşturmasını Fenerbahçe'ye komplo olarak değerlendirenlerin genellikle Ergenekon davasına da komplo demeleri bir tesadüf mü? - Araştırmalara göre sevişmek hayatı uzatıyormuş. Ancak, psikolog ve yazar Irvin Yalom'un "Her güzel kadının yanında o güzel kadınla birlikte olmaktan bunalmış bir adam vardır" sözleri doğruysa, uzun yaşamak nasıl mümkün olacak?

HAFTANIN DUASI
Allah bizi kirli başarıyla övünenlerden değil, kirli başarıyı reddedenlerden eylesin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA