Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN SEVER

Bir fark yok

Eğitim sistemi: 4+4+4'cülerle buna canhıraş karşı çıkanlar arasında esasta bir fark yok. İkisi de eğitimin içeriğiyle ilgilenmiyor.
Çocukları, dolayısıyla toplumu istediği gibi şekillendirmeyi amaçlıyor. Sadece zerk edilecek malzemeler farklı.
Galatasaray-
Fenerbahçe basket maçını izlerken rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'a "Beter ol," diyenlerle; Silivri'de yargılanan Fenerbahçe yöneticisi Tuna Ekşioğlu'nun ağlayan kızına Twitter'dan "Bunlar iyi günleriniz," diyenler arasında bir fark yoktur. İkisi de insanlık mertebesinden alçakta duruyor.
KCK iddianamesinde, Prof. Büşra Ersanlı'yı arayan bir kişinin Erzincanlı ve Dersimli dört gencin Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmak istemesini "Örgüte eleman sağlamak," olarak değerlendiren anlayışla, 12 Mart 1971 muhtırası döneminde Uğur Mumcu'nun bir türküde geçen "Soldan sağa salla bayrağı düşman üstüne..." sözlerinde solculuk bulan; "Ordu uyanık olmalıdır," cümlesi için "Türk ordusu zaten uyanıktır, 'ordu uyanık olmalı' demek Türk ordusunun uyanık olmadığını söylemek anlamına gelir!" diyen zihniyet arasında bir fark yoktur. İkisi de otoriter bir devlet anlayışının sonucudur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA