Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Yeni boyut yeni çehre

SABAH'TAN MEKTUP

Eskiler "Zarf" değil, "Mazruf" önemli derlerdi. "Ambalaja değil, içine bakın" anlamında. Bugünden itibaren "Zarf"ımız biraz değişiyor ama "Mazruf" aynen korunuyor. Açayım.
Artık biraz farklı bir SABAH'la karşınıza çıkıyoruz. Batılılar bu değişikliği "Kompakt" sözcüğüyle ifade ediyorlar. "Daha derli toplu, daha iyi ele gelen" diye çevirebilirim.
Evet, Türk Basını'nın tüm önemli yayın organları gibi, SABAH da boyutlarında hafif bir oynama yaptı. Boydan değişiklik yok. Enden 1 sütun kadar daraldık. Artık sayfaları çevirmek daha kolay, toplu ulaşım araçlarında okumak daha rahat...
Ayrıca fırsattan yararlanıp tüm yazarlarımızın, tabir caizse, vitrinlerini yeniledik. Daha güncel fotoğraflar, daha estetik bir sunum...
Ama bir özelliğimize kesinlikle dokunmadık, bundan böyle de asla dokunmayacağız: Özel haberlerin bolluğu, dinamik habercilik anlayışı... Zaten SABAH'ı diğerlerinden farklı kılan da bu iki özelliği değil mi?
Gazetemizin huzurlu bir dönem yaşamakta olması, bu değişiklikleri güle oynaya hayata geçirmemizi çok ama çok kolaylaştırdı.
Bu huzuru da elbette sizlerin desteğine borçluyuz.
Hem SABAH'ın yeni çehresini beğeneceğinizi, hem de SABAH'ı SABAH yapan mayanın korunmasından memnun olacağınızı umuyorum.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle efendim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA