Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Mafyanın da otomobil modası var

Lüks 4x4 SUV araç sahipleri dertli. Polis kontrolünde potansiyel suçlu gibi aranmaktan, yolda durdurulmaktan şikâyetçiler. En çok dertli olanlar ise lüks Jeep Grand Cherokee, BMW X5 ve Audi Q7 sahipleri. Bir araç sahibinin başına gelenleri duyunca hak verdim.
Motosikletli polisler, bir iş toplantısına giden araç sahibini yoldan çevirip, aracını aramışlar. Daha önce de polisler tarafından nedensiz olarak durdurulan ve bu duruma alışık olan işadamı, polisleri şikâyet edince, aldığı cevap karşısında aracını satma kararı almış.
Çünkü suç dünyasının en gözde araçları lüks SUV'larmış. Bu yüzden polisler, şüphelendikleri bu araçlarda arama yapıyorlarmış. Polisler görevlerini yapıyor. Araç sahipleri de mağdur. Yapacak bir şey yok. Mafyanın otomobil modası değişene kadar beklemekten başka...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA